Kerkstraat 2

Postcode, Amsterdam

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type
Eengezinswoning
Koopprijs
€ 2.500 Vraag prijs
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
4
Bouwjaar
2013

Omschrijving

*** KERKSTRAAT 2 , 1017 GL  AMSTERDAM ***

Wonen in een nieuw gerealiseerd pand met de allure van een pand uit de oude binnenstad?

Op de Kerkstraat 2, midden in het oude Centrum van Amsterdam en om de hoek met de Leidsegracht wordt een geheel nieuw pand opgetrokken in oude Amsterdamse stijl. Wonen met het gemak van nieuwbouw en de uitstraling van een oud Amsterdams pand!

In het pand worden 2 appartementen gecreëerd van circa 80 m2.

Ruime lichte woonkamer
3 slaapkamers
Moderne keuken met inbouwapparatuur
Gestoffeerd - Ongemeubileerd

Gezamenlijke entree. Via een eigen trap naar de 1e verdieping komt u in de woonkamer  met aan de achterzijde de luxe, moderne keuken. In de woonkamer bevindt zich de trap naar de 2e verdieping.
Overloop, slaapkamer aan voor- en achterzijde. Badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.
De kapverdieping beschikt over 2 dakkappelen die veel licht en ruimte creeren. Ook treft u hier de wasmachineaansluiting.

Informatie omgeving

Het appartement heeft een gunstige ligging, is rustig gelegen en ligt op loopafstand van de gezellige Westergasfabriek, Café Amsterdam en de Jordaan met onder andere zijn biologische markt op zaterdag.

De Kerkstraat 2 is gelegen tussen de Leidsegracht en de Leidsestraat in een rustig stukje binnenstad. U hebt hier geen last van uitgaanspubliek maar woont toch om de hoek van de reuring. Denk hierbij aan het Leidseplein en het Spui met alle leuke, hippe en andersoortige café’s, restaurants en andere uitgaansgelegenheden.

Het behoeft geen uitleg dat u op loopafstand alle benodigde winkels kunt vinden die in uw dagelijkse behoeften voorzien.

Het openbaar vervoer is om de hoek gelegen en brengt u naar alle delen van de stad en verder. Daarbij is de ring A-10 op 10 autominuten gelegen.

Contactgegevens

Woonwerf Makelaardij
Postbus 213
1700 AE Heerhugowaard
Galileistraat 55
Tel
+31 (0)72 - 576 25 60
Fax
+31 (0)72 - 574 31 85
info@woonwerf-makelaardij.nl