Augustijnsteeg 11 1hg

Postcode, Alkmaar

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type
Appartement
Huurprijs
€ 700 Huur prijs
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Te huur goed onderhouden APPARTEMENT aan de Augustijnsteeg 11 1hg in hartje Alkmaar.

Indeling:
eigen opgang via trap naar de 1e verdieping, overloop met trapkast en wasmachine-aansluiting, deur naar dakterras op het zuiden;
gang, 1 slaapkamer, badkamer met douche en toilet, lichte woonkamer met keuken (incl. koelkast, gasfornuis, wasemkap en combimagnetron).
Het gehele appartement is voorzien van een laminaat vloer en afgewerkte wanden.

Huursubsidie-aanvraag is niet mogelijk.
Inschrijving en aanvraag van een parkeervergunning is wel mogelijk.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Geschikt voor 1 of 2 nette, niet rokende personen.
Aanvaarding kan spoedig.
Voor gas, water en electra wordt maandelijks een vast bedrag van € 150,-- in rekening gebracht.

Informatie omgeving

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek wordt Alkmaar de tweede winkelstad van Nederland genoemd vanwege haar verschillende soorten winkels. Donderdag is het koopavond. De gemeente Alkmaar telt ca. 94.300 inwoners op een grondgebied van ca. 30 km2. Alkmaar is daarmee na Amsterdam en Haarlem de derde stad van Noord-Holland in inwonertal.
Alkmaar heeft een historisch centrum met 399 rijksmonumenten en 700 gemeentelijke monumenten. De stad staat bekend als "de kaasstad". Van begin april tot begin september wordt nog steeds wekelijks een traditionele kaasmarkt gehouden. Een inwoner van Alkmaar heet een Alkmaarder, maar wordt in de volkstaal ook wel kaaskop genoemd. Alkmaar beschikt over twee spoorwegstations.
De stad heeft een aantal markten waarop inwoners, mensen uit de omgeving, maar vooral ook toeristen op af komen. Elke zaterdag is er markt in het centrum op de Gedempte Nieuwesloot en het Kerkplein. De laatste woensdag in september vindt de Landbouwdag Alkmaar plaats, die in 1884 voor het eerst werd georganiseerd. Half december is er een kerstmarkt.
Bron: www.wikipedia.nl

Contactgegevens

Woonwerf Makelaardij
Postbus 213
1700 AE Heerhugowaard
Galileistraat 55
Tel
+31 (0)72 - 576 25 60
Fax
+31 (0)72 - 574 31 85
info@woonwerf-makelaardij.nl