Cereslaan 12

1702 CC, Heerhugowaard

Kenmerken

Status
Verkocht
Type
Eengezinswoning
Koopprijs
€ 175.000 Vraag prijs

Omschrijving

Cereslaan 12 Heerhugowaard
Ruime Kluswoning te koop, reeds gedeeltelijk gestript.
Ben jij een handige doe-het-zelver en op zoek naar je droomhuis? Wellicht is deze ruim opgezette hoekwoning met een grote zonnige achtertuin, doorzonkamer en 3 slaapkamers de ideale woning voor jou!
Je kunt de woning geheel naar eigen inzicht verbouwen en moderniseren, denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer.
Kom snel een keertje kijken naar deze leuke woning met volop mogelijkheden.

Indeling
Begane grond
Kom binnen in de hal met toilet, meterkast en trap.
De woonkamer is goed bemeten en heeft aan beide kanten grote ramen waardoor het aangenaam licht is. Plaats een heerlijke bank tegenover de gezellige open haard en creëer een leuke eethoek. De ruimte zal een enorme upgrade krijgen wanneer je hier een mooie vloer legt, de wanden glad stuct en het geheel aankleedt met goede materialen.
De keuken is gelegen aan de achterzijde en biedt toegang tot de tuin.
Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn 2 fijne slaapkamers en 2 badkamers. De indeling is geheel naar eigen wensen aan te passen. Creëer je eigen sfeer.
Zolderverdieping
Via de vaste trap lopen we door naar de tweede verdieping. Deze ruimte kun je helemaal naar eigen wens invullen! Maak jij hier straks jouw master bedroom? Of wil je hier wellicht meerdere slaapkamers realiseren. Of wil je deze ruimte gewoonweg liever gebruiken als berging? Het kan hier allemaal! Laat je fantasie de vrije loop.
Tuin
Ook de tuin verdient wat liefde en aandacht maar met zoveel vierkante meters grond kun je hier een droomtuin aanleggen die enorm uitnodigt om plaats te nemen. De tuin heeft een achterom en er is een stenen berging van ca. 9m2.
Bel voor een afspraak voor een bezichtiging op 072-5762560 of via lida@woonwerf-makelaardij.nl 

Contactgegevens

Woonwerf Makelaardij
Postbus 213
1704 RW Heerhugowaard
Celsiusstraat 12
Tel
+31 (0)72 - 576 25 60
info@woonwerf-makelaardij.nl