Ritsevoort 3

Postcode, Alkmaar

Kenmerken

Status
Te huur
Type
Winkelruimte
Huurprijs
€ 19.620 Huur prijs
Inhoud
100 m³
Aantal kamers
2

Omschrijving

Deze winkelruimte is circa 100 m² groot en heeft een frontbreedte van circa 550 cm. De authentieke gevel heeft een fraaie uitstraling en is voorzien van een grote etalage met daarboven glas in lood ramen.

Indeling: Zie tekening.

Ligging:
Het Ritsevoort is de aanlooproute naar het kernwinkelgebied derhalve zijn er recent meerdere hoogwaardige winkels gevestigd op de Ritsevoort. In de directe omgeving zijn kledingzaken, speciaalzaken, kapsalons en diverse restaurants gevestigd.

De Singelgarage welke zeer nabij is gesitueerd en het revitaliseren en autoluw maken van het Ritsevoort hebben bijgedragen aan een toename van het winkelend publiek.

Bereikbaarheid:
Het Ritsevoort is uitstekend bereikbaar. Het is gelegen aan een belangrijke aanlooproute naar het centrum. De bereikbaarheid is met de auto en openbaar vervoer zeer goed. Parkeren is mogelijk in de singelgarage. Deze heeft een capaciteit van 400 auto’s en is 24 uur per dag open.

Voor de deur kan er doordeweeks geladen en gelost worden, voor 11:00 uur en na 17:00 uur.

Oppervlakten:
Gebruik
Winkelruimte/Divers

M² BVO
Circa 100 m²

Huurprijs € 1.635,00 ex btw per maand
Voorwaarden in onderling overleg

Onder- / overmaat
Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Huurtermijn:
In overleg te bepalen.

Contactgegevens

Woonwerf Makelaardij
Postbus 213
1704 RW Heerhugowaard
Celsiusstraat 12
Tel
+31 (0)72 - 576 25 60
info@woonwerf-makelaardij.nl